Afslibning – Her opfrisker dygtige gulvmænd dit gulv

Hvis man betaler en gulvmand,  så forventer at man at han udføre en kvalitets gulvafslibning eller et gulvarbejde som her helt i top, så bliver man ikke skuffet. jeg tror heller ikke, at succesfulde gulvsliber har den opfattelse, at alt kan og skal være gulvplanker eller gulvparket som trænger til en opfriskning med gulvolie eller gulvlak.

 • Bræddegulve
 • Parketgulve
 • Bordplader
 • Dørtrin
 • Lamelgulve
 • Plankegulve
 • Trapper
 • Trægulve

For hvis de ikke selv har udført en gulvrenovering med gulvarbejde af trægulve der får sit gamle udseende tilbage, så forstår jeg ikke, hvor deres egen succes kommer fra.

Fantastisk lave gulvafslibning priser

  Gulvafslibning (15)

Selvom jeg er god til at uddelegere, så må jeg også indrømme, at jeg har nogle gulvopgaver. Der er nogle ting, jeg har svært ved at slippe, for eksempel vores afslibning af dørtrin og støvfri afslibning. Det er jo i og for sig vanvittigt, at det er mig, der skal sidde og rette alle telefonnumre på denne liste til hver ny afslibninger, i tilfælde af at der kører en gulvmand i grøften. Der erjeg nok lidt nørdet, for den tør jeg ikke slippe det fulde ansvar for en kvalitets gulvafslibning.

Super gode gulvafslibning priser

Den og så vores hjemmesider har jeg det bedst med at have på mit bord hvor de mulige gulvbehandling fylder mest. Gulvopgaver og gulvarbejde til op over ørerne med olie, lak og ludbehandling som tilbud. Men det er heller ikke et problem. Det giver mening for mig, og jeg kan lide at have dem. Så jeg har et par hellige køer, og jeg har haft men nogle har jeg formået at slippe med tiden. Når jeg ikke selv laengere er motiveret for en opgave, eller jeg møder en, der er langt bedre end mig til at tage ansvaret for den, så slipper jeg den med det samme.

Anvend for altid en specialist

Jeg har lettest ved at uddelegere alt gulvafslibning og gulvbehandling, når nogen har både evner og lyst til det. Og har jeg først tiddelegeret et ansvar, og vedkommende ikke lever op til det ansvar, så tager jeg opgaven tilbage igen.

 • Høvling
 • Pudsning
 • Polering
 • Slibning
 • Boning

Men hvor succes i mine yngre og mere umodne dage kun var forbundet med at tjene penge, er succes for mig i dag også noget andet  det handler om at have det godt med mig selv. Jeg vil stadig gerne tjene penge på de enkelte gulvopgaver med støvfri afslibning, for ja, det er jo tegn pâ succes for min virksomhed.

Altid uanede muligheder med afslibning af gulve

 Gulvafslibning (14)

Men jeg har med alderen og erfaringerne fået så mange andre vigtige succeskriterier ind i mit liv. Jeg har det for eksempel godt med at have gulvmænd til at udføre et professionelt stykke gulvarbejde. jeg synes, det er skidt for min krop og for mine omgivelser, hvis jeg har en anden tilgang til gulvafslibning og gulvafhøvling end det professionelle, så det er lig med fiasko for mig. Hvorimod når jeg lever sundt og har det godt med mig selv, så oplever jeg også, at mine omgivelser har det bedre med mig, og så oplever jeg succes.

Kontakt os for en snak om dine gulve

Jeg kender en inder, der forsker i sprog og skriver digte i en speciel genre om gulvafslibning og gulvarbejde i det hele taget, og han oplever succes. Objektivt set sælger han ikke noget særligt i forhold til de kendte digtere, men han har sat sig nogle mål, som han har nået, og på den måde oplever han at lykkes og have succes.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Afslibning - Her opfrisker dygtige gulvmænd dit gulv, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *