Gulvpleje

Gulvpleje bruges til at gøre trægulvet smukt og bevare en slidstærk overflade. Trægulve plejes forskelligt hvilket betinges af stand og overfladebehandling. Den perfekte gulvpleje afpasses efter rengøringen og vedligeholdelsen i boligen.

Hvornår bruges gulvpleje?

Der er nu noget hyggeligt og dejligt med trægulve og træ i boligen. Gulve af træ tilfører boligen noget fuldstændig særligt, i dagligstuen, børneværelset eller et direktørkontor i et selskab. Træ giver et strøg af velvære, eksklusivitet og stemning på én gang. Ved at rengøre, vedligeholde og pleje et plankegulv godt, vil du erhverve dig en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at der benyttes de rette plejemidler til vedligeholdelse og rengøring af parket- eller plankegulve. Forfejlet benyttelse af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve gulvene. Det kan også give problemer at forlade parketgulve for vådt ved vask. uanset hvilken ny overflade trægulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt i lang tid. Stærke rengøringsmidler på parket- eller plankegulve er unødvendigt.

Gulvpleje af lud, olie og lak parket?

Har du et ludbehandlet plankegulv eller parketgulv skal det vaskes med sæbespåner eller en natursæbe til trægulve. Lakgulve kan med fordel rengøres med almindeligt rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. olieret gulve kan vaskes med natursæbe eller oliepleje, der ret enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvvedligeholdelse og hvornår gulvpleje?

Vi tilbyder god vejledning om gulvpleje, gulvvedligeholdelse samt gulvrengøring. Forudsat hjemmet har et grimt og slidt parket eller plankegulv, kan fristelsen være gulvudskiftning og bortsanering. Mange gange behøver du ikke at skifte dit gulv, men kan slå sig til tåls med en gulvafslibning. Gulvmanden har rigtig mange typer gulvrenovering, herunder afhøvling, gulvafslibning og behandling, så dit slidte massive bræddegulv ændres til nyt. Vi anvender gulvafslibning, fuldslibning og let slibning til renovering.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver normalt det smukkeste slutresultet. Her afslibes træet helt, så efterbehandlingen udføres på nyafslebet træ. Herefter kan der laves en ny behandling med sæbe, olie, lud og voks. Et unikt udtryk fås med gulvmaling eller gulvbejdse, så det er ene og alene fantasien som sætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her slibes planke eller parketgulvet kun meget let med fint slibepapir eller et slibenet. Forløbet egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med voks, olie, lak eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til endnu behandling. Kontakt os gerne for yderligere rådgivning om vedligeholdelse, afslibning og rengøring og gulvpleje.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *