Gulvsliber

Gulvsliber søges. Til omgående beskæftigelse søger vi efter en professionel og erfaren håndværker til at arrangere en række former for slibeopgaver. Du må have kompetencer indenfor trætekniske og gulvtekniske opgaver, deriblandt afhøvling. Fast ansættelse forudsættes siden vores ordrebeholdning er i konstant vækst.

Dygtig gulvsliber søges til gulvslibning

Dine primære arbejdsopgaver vil være arbejde af gulve samt efterbehandling af plankegulve og parketgulve for privatkunder, erhvervskunder og privatkunder. Du vil komme til at arbejde i team med andre kompetentekompetente gulvfolk, dog alene ved små opgaver. For det får du stillet firmabil til rådighed.

Erfaring med gulvarbejde og andre arbejdsopgaver

Vi formoder, at du har rimelig fagmæssig begavelse og kan arbejde uafhængig med en forstående fremfærd overfor vore talrige klienter. Som medarbejder skal du kunne behandle følgende opgaver selvstændigt:

  • Afhøvling af trægulve
  • Afslibning af gulve hvor lang tid
  • Afslibning af lakeret gulv
  • Afslibning af trægulve gør-det-selv
  • Vask af ludbehandlet trægulv
Gulvtekniske udfordring og perspektiver

Vi er det lokale gulvfirma der lever af at opfriske kundens plankegulv. Vi tilbyder blandt andet:

  • Gulvsøgning
  • Gulvmontering
  • Høvling

i god kvalitet til konkurrencedygtige gulvafslibning priser. Alt afslibning løses af dygtige håndværkere.

Lidt om vores gulvfirma og dygtige håndværkere

Lige siden begyndelsen i 2005 har vi lavet gulvafhøvling og gulvopfriskning i hele kongeriget. Med speciale i renovering og opfriskning af trægulve har vi foretaget opgaver i København, Aarhus og Odense plus mange andre områder i Dannevang. Første og fremmest indenfor afslibning, gulvafhøvling samt overfladebehandling har gulvfirmaet opnået en prominent rolle indenfor den faguddannede del af gulvbranchen, med rigtig god kvalitet til fornuftige priser.

Gulvafhøvling, gulvsliber leje og gulvafslibning

Vi er et gulvfirma som er vidtberømt for slidstærk gulvrenovering, hvor der lægges vægt på samspillet imellem billig gulvafslibning priser, høj kvalitet og ny teknologi. Mester og medarbejdere har alle fokus på arbejdsmiljø, minimering af støj og støv og indemiljø.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *